De Vlieger: "Hij is toch de beste keeper die ze hebben bij Club Brugge"

De Vlieger:
Vrijdag 30 maart 2018 - 08:30   I  

Club Brugge kende dit seizoen al de nodige problemen met zijn doelmannen. Ivan Leko deed in totaal al een beroep om maar liefst vijf doelmannen: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer. Maar wie is nu eigenlijk de beste?

Volgens Geert De Vlieger, zelf een ex-doelman, is het ondanks de vele wissels toch duidelijk. "In het begin miste hij duidelijk matchritme, maar Vermeer is toch de beste keeper die ze hebben. Dat hij intussen de vijfde is, heeft maar één reden: ze hadden Horvath verkeerd ingeschat", vertelt de analist in een gesprek met Het Nieuwsblad.

“En toch geeft Vermeer mij geen vaste indruk", pikt Eddy Snelders in. "Ik zal niet schrikken als er nog eens wat gebeurt. Maar wie moesten ze dan nemen? Kaminski, Van Crombrugge… werden genoemd. Ook om de drie weken in de fout, hoor. Roef: idem. Zijn beste match was op ­Mechelen. Dat had hij juist niet mogen doen!”

Ondanks de vele sterke punten die Club Brugge rijk is, ziet Eric Van Meir één pijnpunt: “Te veel tegengoals is hun enige probleem. Al merk ik toch dat de tegenstanders nu weten hoe ze Club moeten aanpakken. De achterlijn loslaten en druk op het middenveld. Maar ze hebben in de reguliere competitie 20 goals meer gemaakt dan de rest, dan ben je de beste ploeg.”

Poll: Is Vermeer de beste keeper bij Club Brugge?

TAGS  I  Vermeer  I   Horvath  I   Gabulov  I   Hubert  I   Butelle  I   De Vlieger  I   Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024