'Barcelona richt vizier op deze basisspeler van PSG'

'Barcelona richt vizier op deze basisspeler van PSG'
Woensdag 28 maart 2018 - 23:15   I  

FC Barcelona stevent in de Primera Division af op de Spaanse landstitel en ook in de Champions League strijdt de Catalaanse topclub nog mee om de oppergaai. Het gaat Barcelona dit seizoen voor de wind, maar toch maakt het bestuur werk van versterking. Achter de schermen wordt er al naar nieuwe spelers voor volgend seizoen gezocht.

Volgens Mundo Deportivo speurt Barcelona dezer dagen de markt af naar een nieuwe centrale middenvelder. In Camp Nou maken ze zich zorgen over Andrés Iniesta, die onlangs te kennen heeft gegeven dat de kans reëel is dat hij na afloop van dit seizoen andere oorden opzoekt. Iniesta zou een Chinees aanbod op zak hebben en ernstig overwegen om in Azië een einde aan zijn carrière te gaan breien.

Bij Barcelona blijven ze dan ook niet bij de pakken zitten. Als Iniesta straks andere oorden opzoekt, moet zijn vervanger onmiddellijk klaar staan. De Braziliaan Arthur maakt komende zomer alvast de overstap van Grêmio. Voor de 21-jarige wordt Barcelona zijn eerste club buiten Zuid-Amerika, dus is het nog even afwachten om te zien hoe snel hij zich aan het Europese voetbal zal aanpassen.

Het is daarom dat Barcelona ook andere pistes bewandelt. Diverse Franse en Spaanse media melden immers dat de Spanjaarden nu ook Adrien Rabiot in het vizier hebben. De nog steeds maar 22-jarige Fransman groeide bij Paris Saint-Germain uit tot een vaste waarde en staat erom bekend een complete middenvelder met een serieuze technische bagage te zijn. En misschien is Rabiot volgend seizoen wel in Camp Nou te bewonderen.

Poll: Zou Rabiot bij Barcelona passen?

TAGS  I  Rabiot  I   PSG  I   Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024