Rode Duivel niet onder de indruk van Saudi-Arabië: "Liever Brazilië"

Rode Duivel niet onder de indruk van Saudi-Arabië:
Zaterdag 24 maart 2018 - 20:20   I  

Dinsdag nemen de Rode Duivels het op tegen Saudi-Arabië. Geen grote naam, maar volgens Martinez wel een interessante affiche met het oog op het WK. Al lijkt Michy Batshuayi daar niet echt zeker van te zijn. Dat bleek vanmiddag toch op de persconferentie.

Batshuayi wil zich bewijzen, dat is voor hem het belangrijkste. Saudi-Arabië is wel geen leuke affiche. “Tuurlijk is pakweg Brazilië leuker, maar ik weet niet hoe dat beslist wordt. Het maakt ook weinig uit: ik wil punten scoren bij de bondscoach en het publiek vermaken. Wat ik van Saoedi-Arabië weet? Niks.”

Over de Batsman-hype

Batshuayi staat in Dortmund, en ondertussen overal, gekend als Batsman. Wat ooit begon als een grapje op Twitter is nu dus een eigen leven gaan leiden. Al vindt Batshuayi dat net grappig. Hij geniet er alvast met volle teugen van. En hopelijk nog lang.

“Het valt niet te verklaren. Het begon als een grapje, maar is nu immens groot geworden, ook dankzij sociale media. Dat is goed - ik laat de mensen graag lachen", aldus Batshuayi volgens Het Laatste Nieuws.

Vertonghen over Saudi-Arabië

Vertonghen ziet Saudi-Arabië dan weer als perfecte oefenpartner. Een ploeg waar duidelijk iets inzit ook. “Een interessante tegenstander met het oog op het WK”, zei hij. “Naast de eettafel staat een scherm waarop elke speler beelden kan bekijken. Dat heb ik gedaan. Het is een team dat met veel druk en beweging speelt. Een beetje een Zuid-Amerikaanse stijl."

Poll: Had de KBVB een leukere affiche moeten voorzien?

TAGS  I  Vertonghen  I   Rode Duivels  I   Batshuayi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024