'Conte weg bij Chelsea, dit is zijn opvolger'

'Conte weg bij Chelsea, dit is zijn opvolger'
Vrijdag 23 maart 2018 - 20:43   I   door Redactie

Antonio Conte verlaat Chelsea na dit seizoen. Daar lijkt iedereen het wel over eens. Le Parisien meent zelfs al te weten wie de opvolger van de Italiaanse trainer bij de Blues zal worden. Er zou opnieuw een voormalige succescoach van Barcelona op weg zijn naar de Premier League.

Na Pep Guardiola bij Manchester City zou Luis Enrique aan de slag gaan bij Chelsea volgend seizoen. Ook Paris Saint-Germain was zeer geïnteresseerd in de Spaanse coach om Unai Emery te vervangen na dit seizoen. PSG heeft de strijd echter opgegeven, want in Frankrijk weten ze al dat Luis Enrique voor Chelsea zal kiezen.

De Blues kennen een heel moeilijk seizoen. Conte loodste het Londense team in zijn eerste seizoen meteen naar de titel, maar nu verloopt het moeizamer. Wellicht keert Conte na dit seizoen terug naar Italië. Hij wordt mogelijk opnieuw bondscoach van zijn land of hij gaat bij Inter Milaan aan de slag.

Luis Enrique was bij FC Barcelona aan de slag tussen 2014 en 2017 als trainer. Hij won bij de Catalanen alles wat er te winnen valt. Sinds zijn vertrek bij Barça zit hij zonder club. Chelsea zou dus zijn nieuwe uitdaging worden.

Poll: Is Luis Enrique een goeie vervanger voor Conte?

TAGS  I  Luis Enrique  I   Chelsea  I   Barcelona  I   Conte

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024