Drogba noemt één speler die Messi en Ronaldo van de troon kan stoten

Drogba noemt één speler die Messi en Ronaldo van de troon kan stoten
Vrijdag 23 maart 2018 - 19:45   I  

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo verdeelde de voorbije jaren de Gouden Ballen onder elkaar. De twee legendes veroverden de prestigieuze prijs elk vijf keer. Op een dag moet er een einde komen aan de hegemonie van Ronaldo en Messi, maar welke speler kan hen van de troon stoten?

Volgens Didier Drogba, gewezen topspits van onder meer Olympique Marseille, Chelsea en Galatasaray is er één speler in staat om binnenkort met de Gouden Bal aan de haal te gaan: Neymar. “Neymar heeft de kwaliteiten en het doorzettingsvermogen om de Gouden Bal te winnen als speler van Paris Saint-Germain. Ik moet ook zeggen dat zijn aanwezigheid bij PSG de club veel bijbrengt. Hij deed het dit seizoen al erg goed”, klinkt het in L’Équipe.

In het Parc des Princes hebben ze één doel voor ogen: de Champions League winnen. Vorig jaar bleek FC Barcelona te sterk, terwijl Neymar en co dit seizoen op regerend winnaar Real Madrid botsten. “Bij Chelsea speelden we verschillende halve finales en haalden we één keer (in 2008, nvdr.) de finale. Die wonnen we ook. Maar het kost tijd om de Champions League te winnen. En bovendien is het niet per se de beste ploeg op papier die het altijd haalt.”

Real Madrid & Manchester United

Toch is het maar zeer de vraag of Neymar zijn toekomst bij PSG ligt. De Braziliaanse aanvaller werd de voorbije maanden meermaals in verband gebracht met Real Madrid. Eerder op de dag raakte ook bekend dat nu ook Manchester United een oogje heeft op de 26-jarige Neymar. Volgens Spaanse media zouden de Engelsen zomaar eventjes 300 miljoen euro plus Paul Pogba over hebben om de aanvaller binnen te halen. Je leest er alles over in dit artikel.

Poll: Gaat Neymar de Gouden Bal winnen?

TAGS  I  Neymar  I   Real Madrid  I   Manchester United  I   Drogba  I   Ronaldo  I   Messi  I   PSG  I   Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024