Dodi Lukebakio verrast: "Dat was ik écht niet van plan"

Dodi Lukebakio verrast:
Donderdag 22 maart 2018 - 11:56   I  

Dodi Lukebakio kende een goed seizoensbegin, maar zakte rond nieuwjaar toch wat weg. Mede dankzij hem stond Charleroi lange tijd op de tweede plek, maar vlak voor het einde van de transferperiode vertrok hij plots naar Watford. Onverwacht voor iedereen, zelfs voor Lukebakio zelf blijkt nu.

 "En weet je wat? Ik al helemaal niet. Ik wist dat er heel wat clubs interesse in me hadden. Ik had ook enkele concrete aanbiedingen, maar ik zat met mijn hoofd gewoon bij Charleroi. Ik was echt niet van plan om te vertrekken. Tot Watford belde. Ik kon niet weigeren. Want eerlijk: als jij de kans zou krijgen om naar de Premier League te gaan, zou jij die laten liggen?", aldus Lukebakio in Het Laatste Nieuws.

Dromen van de Spelen

Het WK in Rusland haalt de ex-speler van Charleroi en Anderlecht wellicht niet, maar met de beloften staan er ook nog heel interessante tijden aan te komen. Het EK bijvoorbeeld, waarvoor de Belgen nu een belangrijke wedstrijd spelen tegen Hongarije. Maar Lukebakio droomt vooral van de Spelen.

"Ook dat zou een droom zijn. Vooral die Spelen. Als je kijkt naar de grote namen die allemaal aan dat toernooi hebben meegedaan: Neymar, Jesus van Manchester City. En ik herinner me ook nog dat België meegedaan heeft toen ik heel jong was. Met onder anderen Dembélé, en nog jongens die nu bij de Rode Duivels spelen. Het zou fantastisch zijn als onze generatie in hun voetsporen zou kunnen treden." 

Poll: Breekt Lukebakio door in de Premier League?

TAGS  I  Charleroi  I   Lukebakio  I   Anderlecht  I   Watford

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024