Rode Duivel blijft ambitieus: "Ik keer terug naar de Premier League"

Rode Duivel blijft ambitieus:
Donderdag 22 maart 2018 - 11:39   I  

Dedryck Boyata wil er alles aan doen om erbij te zijn voor het WK. De verdediger van Celtic is geen zekerheid in de selectie van bondscoach Roberto Martinez. Bovendien liet hij in de oefenwedstrijd tegen Mexico (3-3) een onzekere indruk na.

Toch blijft Martinez momenteel nog steeds rotsvast geloven in de verdediger van Celtic. Ooit werd hij getipt als opvolger van Vincent Kompany bij Man City, maar die grote carrière maakte hij niet. Toch blijft Boyata zelf nog steeds geloven dat het wel degelijk zal lukken.

“Ik ben graag bij Celtic, maar ik heb geen haast om mijn contract te verlengen. Toen City mij verkocht aan Celtic, heb ik me altijd voorgenomen dat een terugkeer naar de Premier League mogelijk bleef", aldus Boyata volgens Het Nieuwsblad.

Zwakke partij tegen Mexico

Tegen Mexico viel Boyata alvast door de mand. Toch bleef hij zelf na de wedstrijd wel positief. "Ik ben blij met mijn reactie en de coach was ook tevreden", zei hij bij RTBF. "Ik hoop dat ik gestegen ben in de hiërarchie en zal zeker blijven vechten voor een plaatste in de selectie en wie weet zelfs in het elftal."

De communicatie was volgens doelman Courtois soms een pijnpunt, maar dat zag Boyata anders. "De communicatie met Vermaelen en Ciman was erg goed vandaag. We speelden tegen een goede tegenstander, maar we stonden ons mannetje", besloot hij. Toch wel een erg positieve reactie.

Poll: Zien we Boyata ooit terug in de Premier League?

TAGS  I  Manchester City  I   Celtic  I   Boyata

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023