Mannaert bevestigt verregaande interesse in twee spelers: "We moeten voorbereid zijn"

Mannaert bevestigt verregaande interesse in twee spelers:
Donderdag 15 december 2016 - 15:53   I  

Club-manager Vincent Mannaert heeft zich op de clubwebsite uitgelaten over het transferbeleid. Hij bevestigde de interesse van Club Brugge in twee spelers.

De naam van doelman Ethan Horvath circuleerde uitdrukkelijk in de media. "Er is interesse voor Sebastien Bruzzese en we moeten dus voorbereid zijn. Horvath is een talentvolle doelman met 2 jaar ervaring als titularis bij Molde", vertelt Mannaert. "Hij heeft een interessant profiel. Jens Teunckens doet het uitstekend bij de u21 maar heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau en we willen hem alle tijd geven om geleidelijk aan te evolueren. Er was behoorlijk wat kritiek op Ludo Butelle maar sinds zijn komst is hij de minst gepasseerde doelman van de JPL. Een pluim voor heel de defensie maar zeker ook voor hem. Uiteindelijk blijft het de voornaamste taak van een doelman dat hij zo weinig mogelijk goals binnen krijgt. En daar slaagt Ludo met verve in."

Ook aanvaller Sead Haksabanovic wordt genoemd. "Haksabanovic is een toptalent dat uitblonk in de Zweedse 2e afdeling en promoveerde met Halmstad. Er is overigens helemaal niets van aan dat die jongen slechte fysieke testen zou hebben afgelegd zoals in de media verscheen. Integendeel, hij heeft een grote motor en veel potentieel. We volgen hem verder van nabij op."

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023