Arsenal stoot door, Batshuayi en co uit Europa League geknikkerd

Arsenal stoot door, Batshuayi en co uit Europa League geknikkerd
Donderdag 15 maart 2018 - 22:54   I  

De kaarten zijn geschud en de ploegen die naar de kwartfinales van de Europa League mogen zijn gekend. Het Borussia Dortmund van Michy Batshuayi zal het toernooi niet winnen, maar Arsenal is wel nog steeds in de running.

Red Bull Salzburg-Borussia Dortmund 0-0

Borussia Dortmund beet negentig minuten lang zijn tanden stuk op Salzburg, maar kwam niet tot scoren. Michy Batshuayi speelde de volledige match, maar ook met invaller Alexander Ishak naast zich kwam onze landgenoot niet tot scoren. Door de 1-2 uit de heenmatch stoot Salzburg door.

Arsenal-AC Milan 3-1

Milan verloor de heenwedstrijd in eigen huis, en stond in het Emirates Stadium dan ook voor een quasi onmogelijke opdracht. Calhanoglu schoort de bezoekers nog op voorsprong, maar via Welbeck (2) en Xhaka haalde Arsenal het uiteindelijk met 3-1.

Olympique Lyon-CSKA Moskou 2-3

Olympique Lyon heeft zich in eigen huis laten ringeloren door CSKA Moskou. In Rusland won Lyon met 0-1, maar thuis verloren de Fransen met 2-3. Golovin opende de score, en na de gelijkmaker van Cornet zorgden Musa en Wernbloom er nog voor dat het 1-3 werd. Diaz prikte nog tegen, maar de aansluitingstreffer kwam te laat.

Poll: Kan Arsenal de Europa League winnen?

TAGS  I  Red Bull Salzburg  I   Borussia Dortmund  I   AC Milan  I   Arsenal  I   Lyon  I   CSKA Moskou

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024