Angst in Engeland: Mist Engeland absolute sterkhouder tegen België?

Angst in Engeland: Mist Engeland absolute sterkhouder tegen België?
Dinsdag 13 maart 2018 - 23:46   I  

Engeland-België is nu al een affiche om naar uit te kijken op het WK. Voor Hazard en co wordt het een warm weerzien met de collega's uit Engeland. Beide ploegen spelen de derde en laatste groepswedstrijd tegen elkaar, wanneer de belangen nog erg groot kunnen zijn. Bij Engeland wordt het uitkijken naar Harry Kane, een van de beste spitsen ter wereld.

Al zit de angst er in Engeland al goed in dat de sterpspeler niet fit geraakt voor die wedstrijd. Kane moest tijdens de wedstrijd tegen Bournemouth naar de kant na een blessure aan de enkel. Nu was de voet nog steeds te gezwollen om een juiste diagnose te kunnen stellen. Erg goed ziet het er wel niet uit.

Volgens de Britse krant The Mirror is de spits van Tottenham een tweetal maanden buiten strijd. De ligamenten van zijn rechterenkel zouden namelijk geraakt zijn en daardoor zou de spits tot net voor het WK niet kunnen voetballen. Het zou dan een race tegen de klok worden om hem nog tijdig fit te krijgen voor het WK.

Laatste wedstrijd voor Tottenham?

Als Kane echt zo lang out zou zijn zou hij wel eens zijn laatste wedstrijd voor Tottenham hebben gespeeld. De topspits staat op de radar van onder andere Real Madrid, al heeft de speler wel zelf al aangegeven zich nog steeds goed te voelen bij de Spurs.

Kane heeft streepje voor

Twee namen staan bovenaan op het verlanglijstje van Perez: Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Robert Lewandowski (Bayern München). Allebei staan ze erom bekend een doelpuntenmachine te zijn. De voorbije weken twijfelde het bestuur van Real Madrid nog tussen de twee spitsen, maar nu zou het de knoop hebben doorgehakt.

Ramon Calderon, gewezen voorzitter van Real Madrid, is te weten gekomen dat De Koninklijke volgende zomer vol voor Harry Kane zal gaan. Dat meldde The Mirror. Al houdt Real de andere optie nog steeds achter de hand. Als Kane het toch niet zou zien zitten om volgende zomer over te stappen naar Real, dan zou de Spaanse topclub toch voor Lewandowski gaan.

Poll: Raakt Kane tijdig fit voor het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   WK  I   Engeland  I   Kane

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024