Dortmund neemt ingrijpend besluit over Batshuayi

Dortmund neemt ingrijpend besluit over Batshuayi
Dinsdag 13 maart 2018 - 09:50   I   door Redactie

Michy Batshuayi begon op de bank tegen Eintracht Frankfurt afgelopen zondag nadat hij vijf wedstrijden niet meer had gescoord. De aanvaller reageerde echter met een geweldige invalbeurt waarin hij twee keer scoorde. Uiteindelijk won Dortmund nog met 3-2. Bij de Duitse topclub is men overtuigd: Batsman is een meerwaarde die men moet proberen te behouden.

Momenteel wordt Batshuayi door Dortmund gehuurd van Chelsea. In de huurovereenkomst werd geen optie tot definitieve aankoop opgenomen. Dat betekent dat er dus terug aan de onderhandelingstafel zal moeten worden gezeten als Dortmund de aanvaller definitief wil overnemen. Bij Dortmund weten ze nu al dat ze minstens 50 miljoen euro zullen moeten betalen. “Wij moeten ons op die positie voor komend seizoen serieus versterken”, zei technisch directeur Michael Zorc aan Bild.

Batshuayi houdt zich voorlopig op de vlakte over zijn toekomst. “Ik voel me hier erg goed, maar dat is een zaak tussen Dortmund en Chelsea", aldus de spits. Als Antonio Conte coach blijft, is er voor hem sowieso geen toekomst meer bij Chelsea voor de Rode Duivel. Conte gelooft helemaal niet in hem.

Poll: Hoop jij dat Batshuayi bij Dortmund blijft?

TAGS  I  Dortmund  I   Batshuayi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024