‘Daarom ontbraken Vanaken en Cools tijdens STVV-Club Brugge’

‘Daarom ontbraken Vanaken en Cools tijdens STVV-Club Brugge’
Maandag 12 maart 2018 - 12:00   I  

Club Brugge won zondagnamiddag met het kleinste verschil op het veld van STVV. Ruud Vormer kroonde zich tot matchwinnaar, door twintig minuten voor tijd voor het enige doelpunt van de partij te tekenen. Van Hans Vanaken was overigens geen spoor op het veld, maar wat was er nu precies aan de hand met de spelmaker?

Het Belang van Limburg meldt dat Vanaken verstek moest geven voor de wedstrijd op Stayen omwille van rugproblemen. De Limburger reisde wel mee af naar Sint-Truiden, maar ondervond te veel last van een rugletsel en kwam daarom niet in actie. Met het oog de start van de play-offs, eind deze maand, vond trainer Ivan Leko het wellicht verstandiger om zijn spelmaker rust te gunnen tijdens de laatste match van de reguliere competitie.

Dion Cools kwam eveneens niet in actie bij blauw-zwart. Hij moest ziek afhaken voor de wedstrijd tegen De Kanaries. Jeugdproduct Thibault Vlietinck verving Cools op de rechterflank en deed het uitstekend. Naar alle verwachtingen zullen Vanaken en Cools op tijd klaar zijn voor de start van de play-offs.

Scholz geschorst

Wie er in de eerste wedstrijd van play-off 1 al zeker niét bij is bij Club Brugge, is Alexander Scholz. De Deense verdediger viel een goed kwartier voor affluiten in en liep na iets minder dan drie minuten spelen al tegen een gele prent aan. Zijn vijfde dit seizoen en dus is Scholz geschorst voor de openingswedstrijd in play-off 1.

Poll: Heeft Club Brugge Vanaken gemist tegen STVV?

TAGS  I  Vanaken  I   Cools  I   Scholz  I   Leko  I   Club Brugge  I   STVV

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024