'Nu al bekend: Zij promoveren, deze club degradeert en zij halen PO1'

'Nu al bekend: Zij promoveren, deze club degradeert en zij halen PO1'
Vrijdag 09 maart 2018 - 23:40   I   door Redactie

Bookmaker Unibet voorspelt al hoe het allemaal gaat aflopen dit weekend. KV Mechelen en Eupen strijden om het behoud. Dat wordt nog spannend, want volgens Unibet zullen beide teams makkelijk winnen. Dan is het dus de vraag wie uiteindelijk zal degraderen.

Wel, dat zal afhangen van het doelsaldo. Volgens Unibet heeft Mechelen ietsje meer kans om met meer dan 1 goal verschil te winnen van Waasland-Beveren dan Eupen van Moeskroen. Dat terwijl Eupen al met meer dan een goal verschil moet winnen. KV Mechelen redt zich dus. Wie 10 euro inzet op zege van Malinwa met meer dan één goal verschil, kan 20,8 euro winnen.

Voorts zal Standard Play-off 1 halen volgens Unibet. De Rouches zijn voor de bookmaker favoriet op het veld van Oostende (odds van 2.1 tegen 1). Antwerp redt het niet bij Anderlecht (5.8 tegen 1) en Kortrijk kan nipt winnen (2.5 tegen 1), maar dat volstaat niet vanwege de zege van Standard.

Promotie

Unibet geeft het lichte voordeel aan Beerschot-Wilrijk om te promoveren. Beerschot verdedigt een 1-0-voorsprong bij Cercle Brugge. Met 2 tegen 1 geeft Unibet meer kansen aan Cercle om te winnen, maar met odds van 3.15 tegen 1 minder om met meer dan één goal verschil te winnen. Dat zal nodig zijn om nog te promoveren voor Cercle. Tenzij het 1-0 wordt, dan volgen er verlengingen. 

Je kan op AL deze wedstrijden wedden en er LIVE naar kijken. Als je je hier registreert, krijg je een bonus van 80 euro om mee te spelen!

Poll: Haalt Standard Play-off 1?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   shw  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk  I   Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024