Werd wedstrijd in Champions League gemanipuleerd?

Werd wedstrijd in Champions League gemanipuleerd?
Vrijdag 09 maart 2018 - 21:30   I   door Redactie

Tottenham werd eerder deze week uitgeschakeld door Juventus in de Champions League. De Spurs verloren op Wembley met 1-2 de terugwedstrijd. Een pijnlijke exit, die flink nazindert. Trainer Mauricio Pochettino beschuldigt Juventus zelfs openlijk van manipulatie.

De Pool Szymon Marciniak was de scheidsrechter bij Tottenham-Juventus. "Ik denk dat we hier lessen uit moeten trekken. Het komt op details aan, en Juventus is een specialist omdat ze gewoon zijn te winnen en druk te zetten op de scheidsrechter”, verklaarde Pochettino.

“De eigenaar van Juventus is voor of tijdens de wedstrijd in de spelerstunnel gekomen. Juventus is een club met een cultuur van er alles aan te doen om de ploeg te helpen.” Volgens Pochettino waren voorzitter Andrea Agnelli en algemeen directeur Giuseppe Marotta tijdens en na de wedstrijd in de spelerstunnel. “Ik heb tijdens de rust gezien hoe ze de scheidsrechter onder druk zetten", luidt het.

Les

Het gaf misschien volgens Pochettino niet de doorslag in de zege van Juventus, maar toch... “Het is niet daardoor dat we verloren. We hadden minstens één keer meer kunnen scoren. Maar het is wel een les om te onthouden: als je moet winnen, kan je de hulp van iedereen gebruiken.”

Poll: Als Juventus dit deed, moet dat gedrag dan bestraft worden?

TAGS  I  Juventus  I   Tottenham  I   Pochettino  I   shw

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024