Vader is duidelijk over toekomstplannen van Anthony Limbombe

Vader is duidelijk over toekomstplannen van Anthony Limbombe
Dinsdag 06 maart 2018 - 06:15   I  

Anthony Limbombe is bij Club Brugge bezig aan een uitstekend seizoen. Ivan Leko schoolde de flankaanvaller om tot een moderne vleugelverdediger, en dat loont. Limbombe werd één van de belangrijkste spelers in het geheel van Leko, en dat ziet ook papa Julien.

"Als Anthony scoort, maakt me dat trots. En het was nu al de vierde keer dit seizoen dat hij zo'n late overwinningstreffer maakte. Het blijft speciaal", zegt papa Julie in Het Nieuwsblad. Anthony doet het uitstekend, en dat terwijl hij als flankverdediger moet spelen. Zijn vader weet waarom het zo goed gaat: “Is een gewezen aanvaller niet de beste verdediger?”

“Anthony moest zich aanpassen aan zijn nieuwe rol, maar het heeft hem alleen maar pluspunten opgeleverd. Hij heeft meer moeten verdedigen en is completer geworden. Eigenlijk is hij nu de moderne flankaanvaller", aldus Julien Limbombe.

Contractverlenging

Limbombe verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot medio 2021. Zijn goede prestaties brengen hem nu zelfs in verband met de Rode Duivels. “Het verbaast me eigenlijk niet dat Anthony genoemd wordt bij de nationale ploeg”, zegt Julien. “Als je zo'n goed seizoen speelt, zou je een selectie kunnen verwachten. Het zou voor hem alvast fantastisch zijn. In Brugge zit hij sowieso goed op zijn plaats, zijn contractverlenging is meer dan verdiend."

Poll: Moet Limbombe bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024