'Leko verrast en zet deze drie spelers op de bank bij Club Brugge'

'Leko verrast en zet deze drie spelers op de bank bij Club Brugge'
Zaterdag 03 maart 2018 - 08:23   I  

Club Brugge hoopt vanavond tegen KV Kortrijk eindelijk nog eens aan te knopen met een overwinning. Iets wat in de Jupiler Pro League al vijf wedstrijden lang niet meer lukte. Ivan Leko lijkt alvast van plan om te verrassend met zijn opstelling.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat zowel Abdoulay Diaby als Alexander Scholz vanavond op de bank zit bij blauw-zwart. Het feit dat ze allebei op één gele kaart van schorsing staan, zit daar mogelijk wel voor iets tussen. In de opstelling worden ze respectievelijk door Emmanuel Dennis en Stefano Denswil vervangen.

Dennis maakte de voorbije weken een goede indruk tijdens invalbeurten. Op het veld van Standard sleept de Nigeriaanse aanvaller in de slotfase nog een punt uit de brand met zijn doelpunt. Denswil verving op Sclessin de geblesseerde Scholz en maakte een goede indruk. De Nederlander, die na de winterstop in een dipje leek te zitten, herpakte zich en mag nu wellicht blijven staan.

Nakamba krijgt de voorkeur op Clasie

Voor het overige kiest Leko op het middenveld zo goed als zeker voor Marvelous Nakamba en niet voor Jordy Clasie. Op die manier wil de Kroaat ongetwijfeld voor meer defensieve stabiliteit op het middenveld zorgen. Na de jaarwisseling speelde Nakamba opmerkelijk minder, maar met de play-offs in aantocht mag de Zimbabwaan zich dus nog eens bewijzen.

Dat wil zeggen dat Leko in vergelijking met de match op Standard in totaal twee wijzigingen doorvoert, en dat Scholz voorlopig niet terugkeert in de ploeg.

De vermoedelijke opstelling:

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe – Dennis, Wesley.

Poll: Ben jij het eens met deze opstelling?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   KV Kortrijk  I   Clasie  I   Nakamba  I   Dennis  I   Diaby  I   Scholz  I   Denswil

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023