Mourinho komt met ingrijpend nieuws over Ibrahimovic

Mourinho komt met ingrijpend nieuws over Ibrahimovic
Vrijdag 02 maart 2018 - 17:48   I   door Redactie

Zlatan Ibrahimovic belandde in de zomer van 2016 bij Manchester United. Het was zijn eerste kennismaking met de Premier League. De ervaren spits raakte echter zwaar geblesseerd aan de knie tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht. Pas in de loop van het huidige seizoen was de Zweed weer fit.

Exit

Sindsdien kan Ibra niet echt zijn stempel meer drukken op Man United. Zodoende verwacht José Mourinho ok dat Ibra aan zijn laatste seizoen bezig is bij de Engelse topclub. Wat hij na zijn vertrek bij Man U gaat doen, moet Ibrahimovic uiteraard zelf beslissen. Daar is Mourinho ook heel duidelijk over.

“Dan wordt het voor hem een persoonlijke keuze om nog te blijven voetballen of te stoppen”, aldus The Special One. “Hij heeft het recht om over zijn eigen leven en carrière te beslissen. Hij is een fantastische speler en enkel die verschrikkelijke blessure heeft kunnen verhinderen dat hij bij ons enkele schitterende seizoenen zou hebben."

Toekomst in VS?

"Hij beleeft een moeilijk seizoen. Hij is niet echt geblesseerd, maar voelt zich ook niet in staat om het team momenteel iets bij te brengen", stelt Mourinho. "Als hij terugkeert op het veld, wil hij er helemaal klaar voor zijn. Hij werkt hard en hopelijk brengt hem dat op het gewenste niveau.”

Sommige Britse media menen al te weten waar de toekomst van Ibrahimovic ligt. De aanvaller zou naar de Amerikaanse MLS-competitie verhuizen. Het is niet voor het eerst dat de geruchten in die richting wijzen. Voor Ibra zou het in ieder geval een nieuwe uitdaging zijn. In Europa lijkt het voor hem over en out.

Poll: Had jij Ibra graag nog wat langer bij Man United zien blijven?

TAGS  I  Manchester United  I   Mourinho  I   Ibrahimovic

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024