Pogba legt bom onder Man U: "Het is hij of ik"

Pogba legt bom onder Man U:
Zondag 25 februari 2018 - 08:25   I   door Redactie

Het loopt zwaar uit de hand bij Manchester United. Paul Pogba is niet gelukkig meer bij de Engelse club. Hij ligt overhoop met zijn coach José Mourinho. De Franse middenvelder verloor zelfs zijn basisplaats bij Man U. Nooit kon hij op Old Trafford al overtuigen zoals hij deed op het middenveld bij Juventus.

Manchester United trok Pogba voor 105 miljoen euro aan in 2016. Hij was toen de duurste speler ooit. De hoge verwachtingen werden evenwel niet ingelost. Begin deze maand verloor Pogba zijn basisplaats. De relatie tussen hem en zijn manager Mourinho is volledig verzuurd.

Volgens The Sun zou Pogba niet willen blijven, tenzij Mourinho volgend seizoen opstapt als coach. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Franse international, voert achter de schermen al gesprekken met Real Madrid. Een transfer kan een uitweg bieden voor Pogba in deze moeilijke situatie.

Juventus

Al is Real niet de enige gegadigde. Ook Juventus zou over goeie papieren beschikken om Pogba terug te halen. De Italianen zouden namelijk een terugkoopoptie van 60 miljoen hebben bedongen. Juve lijkt wel zeer geïnteresseerd om die optie te activeren. 

Er was wel even sprake van een vertrek van Mourinho, zeker in het begin van het seizoen. Intussen verlengde hij echter zijn contract op Old Trafford. Het lijkt dus weinig waarschijnlijk dat Mourinho Man U in de zomer zal verlaten. In dat geval wordt de eis van Pogba niet ingewilligd en vertrekt hij dus.

Poll: Wie zal vertrekken?

TAGS  I  Pogba  I   Mourinho  I   Manchester United  I   shw

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024