Napoli in de problemen, Charly Musonda meteen belangrijk voor Celtic

Donderdag 15 februari 2018 - 22:52   I

In de Europa League kwamen vanavond tal van Belgen in actie. Mertens speelde niet voor Napoli, maar met onder andere Carrasco en Charly Musonda kregen we toch nog wat Belgische actie te zien.

Napoli zet momenteel alles op de competitie en daarom kregen enkele sterkhouders rust. Dat leverde een bijzonder saaie eerste helft op. In de tweede helft kwam Napoli wel nog op voorsprong, maar Leipzig kon met doelpunten van Werner en Bruma de zege binnenhalen. In de ultieme slotfase kon Werner er zelfs nog eentje bijdoen. Napoli moet daardoor nu vol aan de bak in de terugronde.

Carrasco begon op de bank en zag hoe Atlético een achterstand nog voor de rust kon goedmaken. Met een assist in de tweede helft zorgde de Rode Duivel uiteindelijk zelf mee voor de grote 1-4 overwinning. Ook Musonda moest vanop de bank het verschil maken en dat deed hij. Met een assist kon hij de thuisploeg een 1-0 zege bezorgen.