Mourinho verrast iedereen: "Dat ben ik"

Mourinho verrast iedereen:
Zondag 11 februari 2018 - 08:20   I   door Redactie

José Mourinho zorgde in de afgelopen jaren vaak voor opschudding langs de zijlijn. Toch is de coach van Manchester United van mening dat hij de meest voorbeeldige coach is in de Premier League.

"Ik ben ervan dat ik de prijs voor de trainer met het meest voorbeeldige gedrag ga winnen", is Mourinho duidelijk. "Dat ben ik namelijk. Ik ben heel serieus. Er zijn zoveel prijzen te winnen. Prestatie van de week, Manager van de Maand, en dit en dat. Men zou ook een prijs moeten uitdelen voor de man die zich het meest gedraagt aan de zijlijn. De vierde officials zouden hun stem moeten uitbrengen."

"Ik weet zeker dat ik zou winnen. Ik ben bloedserieus", vervolgde de Portugees. "Ik heb aan de zijlijn geen enkel probleem jegens een vierde official gecreëerd, afgezien van mijn rode kaart tegen Southampton. Toen zette ik mijn voet op het speelveld. Ik ben serieus, ik bereid me goed voor, ik ben heel blij. Ik weet dat ik tijdens een wedstrijd mijn geduld of controle kan verliezen. Ik ben niet perfect."

Poll: Mourinho is de meest voorbeeldige coach in de Premier League

TAGS  I  Mourinho  I   Manchester United

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024