Courtois is razend: "Dat is toch overduidelijk!"

Courtois is razend:
Dinsdag 06 februari 2018 - 15:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois is razend omdat er een strafschop tegen hem gefloten werd op Watford. De doelman kwam eigenlijk te laat, maar leek Deulofeu ook niet te raken. Toch ging de bal op de stip. Uiteindelijk verloor Chelsea met 4-1. Die penalty betekende toen de 1-0.

Ook de rode kaart voor Bakayoko vindt Courtois flink overdreven. “De rode kaart is wel heel makkelijk gegeven. De eerste gele kaart is zwaar onterecht en de tweede was ook overdreven. Daarnaast was de strafschop overduidelijk een schwalbe”, aldus Courtois.

“We zagen het ook bij Liverpool - Tottenham Hotspur. De doelman komt uit en maakt zich klein, waarna de spits zijn voet onder de keeper zet. Als hij valt, is het iedere keer een strafschop.”

"Gerard Deulofeu liet hier ook zijn voet staan en viel, maar het had geen strafschop mogen zijn”, vervolgt de Rode Duivel. “We kennen dit soort spelers allemaal. Het gebeurt overal ter wereld: spitsen die de keeper opzoeken als hij zich klein maakt. Hij bracht het contact uiteindelijk tot stand en dat is de reden dat ik het geen penalty vind.”

Poll: Heeft Courtois gelijk?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Watford  I   Deulofeu  I   shw

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024