Transfermarkt LIVE: 2 grote namen weg bij Anderlecht, Refaelov naar deze Belgische club?

Transfermarkt LIVE: 2 grote namen weg bij Anderlecht, Refaelov naar deze Belgische club?
Maandag 29 januari 2018 - 23:45   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Chelsea heeft een akkoord bereikt met Arsenal over de transfer van Olivier Giroud.

*Charly Musonda Junior wordt voor 18 maanden uitgeleend aan Celtic door Chelsea.

*Alexander Scholz is officieel een speler van Club Brugge. Blauw-zwart haalde de verdediger op bij Standard. De kans is reëel dat Lior Refaelov eerstdaags de omgekeerde beweging maakt en naar Standard verhuist.

*De tijd begint te dringen, maar het is goed mogelijk dat Lukasz Teodorczyk alsnog vertrekt bij Anderlecht.

*Edin Dzeko vertrekt niet naar Chelsea. De onderhandelingen over de Bosniër werden stopgezet. Die andere AS Roma-speler, Emerson Palmieri, vertrekt zo goed als zeker wél naar Chelsea.

*Arturo Vidal is bezig aan zijn laatste maanden bij Bayern München. De Duitsers willen af van de middenvelder, die op interesse van Chelsea en Manchester United kan rekenen.

*Manchester City staat op het punt om zich te versterken met Aymeric Laporte (Athletic Bilbao).

*KV Mechelen heeft beslist om Hassane Bandé niet vroeger te laten vertrekken naar Ajax. Hij blijft tot het einde van het seizoen bij KV Mechelen.

*De 18-jarige Senne Lynen van Club Brugge zal het seizoen volmaken bij het Nederlandse Telstar. De Nederlandse tweedeklasser huurt de speler zonder aankoopoptie.

*Scholz staat dicht bij een vertrek naar Club Brugge, dat vandaag het nieuws bekendmaakte dat Decarli voor de rest van het seizoen out is. Zinho Vanheusden, het grote Belgische talent van Inter, zal door Standard gehuurd worden tot het einde van het seizoen. Het heeft daarenboven nog een optie om zijn uitleenbeurt met een jaar te verlengen.

*Moeskroen heeft de komst van Georgios Galitsios afgerond. De 31-jarige speler komt transfervrij over tot het einde van dit seizoen. Moeskroen kon ook nog een extra optie van een jaar onderhandelen. De Griek speelde eerder al voor Lokeren.

*Volgens eerdere berichten zou Sofiane Hanni voor 4,5 seizoenen naar Spartak Moskou trekken. Anderlecht zou ongeveer 10 miljoen euro verdienen aan de transfer. De speler en de club ontkennen momenteel nog.

*Charly Musonda trekt nu zo goed als zeker naar Celtic. De Schotten huren Musonda voor anderhalf seizoen van Chelsea.

*Lior Refaelov zou Club Brugge verlaten voor Standard. Alexander Scholz zou de overstap in de omgekeerde richting maken.

*Michy Batshuayi verhuist volgens Bild naar Dortmund. Hij moet er de vervanger worden van Aubameyang, die naar Arsenal trekt. Batshuayi zou door Chelsea uitgeleend worden.

*Club heeft de deal van Matej Mitrovic afgerond. Blauw-zwart huurt de verdediger van Besiktas voor 500.000 euro en bedong ook een aankoopoptie van 4,5 miljoen euro.

*Anderlecht wil Ryota Morioka als vervanger van Hanni. Er is al een akkoord met de Japanner, maar nog niet met zijn club Waasland-Beveren.

*Sofiane Hanni legt medische tests vandaag af bij Spartak Moskou. Die transfer is dus bijna rond.

*Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht van plan is om Sofiane Hanni te verkopen en Ryota Morioka te halen in zijn plaats. Met die transfer moet dan voldoende geld verzameld worden om ook nog een extra spits te halen. Daarbij valt de naam van Jonathan Bamba, aanvaller bij Saint-Etienne en in het verleden ook uitgeleend aan STVV.

*Racing Genk gaat nu vol voor de Nigeriaanse international Oghenekaro Etebo. Etebo is een 22-jarige middenvelder die zowel centraal als op de flank kan worden uitgespeeld. Hij speelt momenteel bij het Portugese Feirense.

*Met Matej Mitrovic, een 24-jarige Kroaat, is Club Brugge nu zo goed als rond. Hij kwam dit weekend al overgevlogen naar België en Club heeft ook al een akkoord met zijn huidige werkgever, Besiktas.

*STVV probeert nu uit te pakken met de komst van Akpom Chuba, een 22-jarige Engelse spits van Arsenal. Chuba stond eerder al in de belangstelling van Club Brugge en werd al meermaals uitgeleend aan Engsele ploegen. Nu probeert ook STVV de spits een tijdelijk verblijf te gunnen.

*Lokeren zal zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met het Ecuadoriaanse toptalent José Francisco Cevallos Jr., een 23-jarige Ecuadoraanse international. Lokeren en Cevallos hebben ook onderling al een akkoord bereikt, nu moeten enkel de papieren nog in orde gebracht worden.

Poll: Kan Anderlecht deze winter nog een toptransfer versieren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024