Dramatische wending rond toekomst van Batshuayi

Dramatische wending rond toekomst van Batshuayi
Zondag 28 januari 2018 - 23:03   I   door Redactie

Michy Batshuayi scoorde vanmiddag twee keer tegen Newcastle. Dat terwijl hij eigenlijk volop aan het uitkijken was naar een nieuwe club.

Met die zoektocht mag Batshuayi nu dus stoppen. De Rode Duivel moet plots weer bij Chelsea blijven. Een nieuwe spits kwam er nog niet, maar zelfs als die er komt, is coach Antonio Conte - die het nochtans niet zag zitten in Batsman - heel duidelijk.

"Als je onze kern ziet, wij hebben geen drie, vier of vijf spitsen. Wij hebben er twee - Morata en Batshuayi. Ik weet niet wat er nog zal gebeuren. Maar als je in de Premier League, Champions League en FA Cup actief bent, zijn drie spitsen het minimum."

"We moeten zien wat nog mogelijk is op de transfermarkt. Als we in staat zijn om nog een speler te halen, wil dat echter niet zeggen dat Batshuayi uitgeleend wordt. We hebben veel competities, drie spitsen is het minimum. Ik weet niet of Batshuayi uitgeleend wil worden of niet, dat is de beslissing van de speler. Ik ben klaar om met deze spelers verder te werken." Batshuayi scoorde tien keer dit seizoen, dat terwijl hij slechts tien keer aan de aftrap verscheen.

Poll: Moet Batshuayi bij Chelsea blijven?

TAGS  I  Chelsea  I   Batshuayi

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024