PSG-voorzitter schept duidelijkheid over toekomst Neymar

PSG-voorzitter schept duidelijkheid over toekomst Neymar
Zondag 28 januari 2018 - 10:25   I  

Bij Paris Saint-Germain moeten ze stilaan moedeloos worden van de geruchten omtrent hun vedette Neymar. De Braziliaan wordt steeds vaker en steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. “Er is niets van aan”, aldus PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi.

“Als ik de transfergeruchten hoor, dan moet ik eens goed lachen”, aldus Al-Khelaïfi in een gesprek met L’Équipe. “Ze zijn niet waar. Neymar is hier heel gelukkig en ondertekende een contract van vijf jaar. Hij is hier nog maar vier maanden. Ik denk niet dat hij nu al bezig is met een vertrek.”

Volgens de PSG-baas is er meer aan de hand. “Er komt een grote wedstrijd aan (uitgerekend tegen Real Madrid, nvdr.). Die geruchten maken deel uit van een strategie. Het is tactisch. Maar wij zijn gefocust op de volgende matchen. We luisteren niet naar de media en de geruchten die de ronde doen.”

2000%

Tot slot kreeg Al-Khelaïfi de vraag of hij kon verzekeren dat Neymar ook volgend seizoen nog een PSG-speler zou zijn. “Of ik met 100% zekerheid kan zeggen dat hij hier ook volgend seizoen nog speelt. Neen. Met 100% zekerheid kan ik dat niet zeggen. Maar ik ben er wel 2000% zeker van”, aldus de voorzitter nog.

Poll: Zal Neymar volgend seizoen bij PSG spelen?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024