'Mannaert haalt uit naar Anderlecht en Gent'

'Mannaert haalt uit naar Anderlecht en Gent'
Woensdag 26 oktober 2016 - 06:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert, manager bij Club Brugge, kan tevreden terugblikken naar het afgelopen weekend. Blauw-Zwart was een maatje te sterk voor RSC Anderlecht en is aan z'n opmars bezig aan het klassement. Club was namelijk nogal wisselvallig gestart.

Dat de Belgische topclubs vaak wisselvallig presteren, heeft volgens Ivan De Witte en Herman Van Holsbeeck vaak te maken met de Europese matchen op donderdag. Zij zijn daarom vragende partij voor wedstrijden op maandag. Mannaert haalt dat echter volledig onderuit in Het Laatste Nieuws.

"Wij zijn tegen. Maandagavond is de slechtst mogelijke dag om supporters te trekken. Zowel voor studenten als voor mensen die in het begin van een werkweek zitten. Volgens ons is dit ook een momentopname. Ja, de kampioen heeft een voordeel, maar dat krijgt hij op basis van sportieve prestaties. Zie het als een extra beloning. Twee jaar geleden werd Anderlecht kampioen en hoorde ik niets. Vorig seizoen bij AA Gent werd er met geen woord over gerept. En nu opeens is het een probleem? Er zou beter een oplossing gezocht worden voor het drukke programma van ploegen die het Europees ver schoppen, maar die in april te maken krijgen met een druk Play-Off I-programma."

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vincent Mannaert  I   Nieuws  I   Herman Van Holsbeeck  I   Ivan De Witte

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024