'Na CL deelt Celtic nu ook op wintermercato Anderlecht ferme tik uit'

'Na CL deelt Celtic nu ook op wintermercato Anderlecht ferme tik uit'
Donderdag 11 januari 2018 - 12:45   I  

Ondanks een knappe zege op het veld van Celtic mocht Anderlecht toch een kruis maken over het Europese avontuur. Dat had paars-wit vooral te danken aan die pijnlijke en zware nederlaag tegen Celtic in het eigen Constant Vanden Stockstadion.

Nu Anderlecht door de overname van Coucke momenteel weinig financiële middelen heeft moet Herman Van Holsbeeck creatief omspringen met de transfers. Daarom is hij op zoek naar versterkingen op huurbasis, bijvoorbeeld toppers die speelminuten nodig hebben met het oog op het WK. Of toppers die al een tijdje niet meer aan spelen toekomen door de zware concurrentie.

Twee namen die in het verleden al genoemd werden waren die van Charly Musonda en Chancel Mbemba. Twee spelers die daarenboven ook nog eens op andere buitenlandse interesse mogen rekenen. En uitgerekend Celtic zou ook geïnteresseerd zijn in de twee.

Als de concurrentie voor beide spelers nog niet zwaar genoeg was krijgt RSCA dus concurrentie van de ploeg die hun ook Europees uitschakelde. Of beide spelers naar Celtic zullen trekken is nog maar de vraag, al heeft de ploeg van Brendan Rodgers wel betere papieren dan paars-wit.

Poll: Had Anderlecht Europees moeten overwinteren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Mbemba  I   Musonda  I   Newcastle  I   Celtic  I   Chelsea

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023