'Lukaku krijgt zeer slecht nieuws te horen na zwakke prestaties'

'Lukaku krijgt zeer slecht nieuws te horen na zwakke prestaties'
Woensdag 13 december 2017 - 15:27   I  

Romelu Lukaku is niet aan zijn beste periode bezig bij Manchester United. Tegen City was hij nog de anti-held en ook na de wedstrijd kwam Lukaku in opspraak in het 'tunnelincident'.

Als dat nog niet erg genoeg was heeft Lukaku nog eens slecht nieuws te horen gekregen. Manchester United leek naast een nieuwe spits te gaan grijpen, want Mourinho zou zich graag versterken met Moussa Dembélé van Celtic. De Fransman leek echter tot op het einde van het seizoen te blijven in Schotland, maar dat is niet meer zo zeker.

De Franse spits heeft de deur nu zelf op een kier gezet. Toen ze hem vroegen of hij tot op het einde van het seizoen blijft zaaide Dembélé wat mysterie met een open antwoord.

"Het plan was dat ik tot op het einde van het seizoen hier ging blijven. Plannen kunnen natuurlijk veranderen. Zolang ik hier ben zal ik mij wel 100% inzetten voor de club. Ik weet natuurlijk niet hoelang dat nog is", aldus Dembélé.

Goed nieuws voor United dus, dat de topspits misschien wel weet te overtuigen. Voor Lukaku is dat veel minder goed nieuws. Na de concurrentie met Ibrahimovic zal hij ook nog eens moeten afrekenen met de zware concurrentie van Dembélé.

Poll: Vormt Dembélé een bedreiging voor Lukaku?

TAGS  I  Dembélé  I   Lukaku  I   Celtic  I   Manchester United

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023