Real Betis schept duidelijkheid over de toekomst van Charly Musonda Junior bij de club

Real Betis schept duidelijkheid over de toekomst van Charly Musonda Junior bij de club
Maandag 05 december 2016 - 10:38   I  

Charly Musonda Junior wordt momenteel al voor het tweede seizoen uitgeleend aan Real Betis. Het eerste seizoen werd dat een succes, dit seizoen is het dat allerminst. Musonda speelt er nauwelijks.

Musonda heeft momenteel last van een knieblessure en laat zich nu onderzoeken door zijn club Chelsea in Londen. "Chelsea heeft 46 spelers uitgeleend over de hele wereld en 6 daarvan hebben de stempel "Golden Boys" gekregen", legt technisch directeur Miguel Torrecilla uit. “In het geval van Musonda kan Chelsea altijd eisen dat de speler bij hen onderzocht wordt. Ze willen nagaan waarom Musonda opnieuw last heeft van zijn linkerknie."

Naar alle waarschijnlijkheid zal Musonda in de winterstop al terugkeren; "Als Musonda een bepaald aantal wedstrijden niet haalt, dan daalt zijn huurprijs. Het lijkt me ook logisch dat Chelsea hem in de winterstop terugroept als hij hier niet meer aan spelen toekomt. Als een speler van zijn niveau niet speelt, dan is het normaal dat zijn eigen club nadenkt om hem uit te lenen aan een andere club. We gaan eerst afwachten of de pijn in zijn knie niet veroorzaakt wordt door een verkeerde beweging. Pas als we de medische oorzaak kennen, kunnen we de volgende stap zetten." 

TAGS  I  Charly Musonda Junior  I   Chelsea  I   Real Betis

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024