AA Gent geraakt niet voorbij Westerlo op een erbarmelijk veld

AA Gent geraakt niet voorbij Westerlo op een erbarmelijk veld
Zaterdag 03 december 2016 - 22:09   I  

Bijna ging de wedstrijd tussen Westerlo en AA Gent niet door omwille van de erbarmelijke staat van het veld, maar de scheidsrechter zette toch het licht op groen. Toch was het aartsmoeilijk om tot voetballen te komen op het veld. Het werd dan ook een logische 0-0-eindstand.

Gent eiste meteen de bal op, maar kon daar bitter weinig mee doen. De stugge vijfmansdefensie van Westerlo gaf niet veel weg. Het evenwicht herstelde zich na een tijdje en ook Westerlo kwam wat opzetten. Een voorzet van Matthys dwarrelde voorbij zonder dat iemand hem kon aanraken. Opeens had Ganvoula uit het niets een goede kans. Zijn schot week af op Nielsen en belandde zo op de paal, pech voor Westerlo.

In de tweede helft was er toch wat beterschap bij Gent. Matton had een prima kans na een mooi een-tweetje tussen Van der Bruggen en Foket, maar aarzelde te lang. Nielsen trapte daarna een uitstekende kans onbegrijpelijk slap op Westerlo-doelman Van Langendonck. Gent zette alles op de aanval en bracht Perbet en Ndongala. Ook Simon mocht op het einde nog komen opdraven. Westerlo had echter een punt geroken en wilde dat niet meer afgeven. Zo bleef het 0-0.

Westerlo - AA Gent 0-0

TAGS  I  Westerlo  I   AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024