Nainggolan neemt drastische maatregelen bij Rode Duivels

Nainggolan neemt drastische maatregelen bij Rode Duivels
Woensdag 08 november 2017 - 06:14   I   door Redactie

Radja Nainggolan is erg blij dat hij opnieuw geselecteerd werd voor de Rode Duivels. De middenvelder wil er nu ook absoluut geselecteerd blijven in de toekomst. Hij zorgt er ook voor dat hij nooit meer te laat zal zijn.

"Het zijn lange weken geweest. Ik was er de vorige keren niet bij om redenen die ik niet ken", stelt Nainggolan in Het Nieuwsblad. "Nu is er een gelegenheid om erover te praten. Hij zal vragen stellen en ik zal vragen stellen. Wat is het probleem geweest en welk probleem verwacht hij met mij? Dat wil ik weten."

"Dan moeten we samen een akkoord vinden. Een tactische keuze, zei hij de tweede keer dat hij me ernaast liet. Als het dat echt is, kan ik dat begrijpen. Maar de eerste keer was het omdat ik te laat was. Eén minuut, maar goed, ik was te laat. Als dat een reden is om mij er zo lang naast te laten, tja.” 

Te laat
Nainggolan zal in de toekomst in elk geval wel op tijd komen. “Ik kom niet opzettelijk te laat, hé. Sommige trainers kunnen ermee om, andere niet. Dat is het verschil. En wat zeker is: nu kom ik nooit meer te laat. Ik was hier al een halfuur op voorhand. Ik ben al op mijn horloge aan het kijken om dit gesprek af te sluiten om op tijd te zijn voor de training. Ik heb geen extra wekker mee, maar er zal wel iemand helpen om me wakker te maken.”

Poll: Moet Nainggolan ook in de volgende interlands geselecteerd worden?

TAGS  I  Nainggolan  I   Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024