Standard mag weer over play-off 1 spreken na winst tegen Waasland-Beveren

Zondag 29 oktober 2017 - 19:51   I

Standard is en blijft op de goede weg. Zondag nam de ploeg van Ricardo Sa Pinto eenvoudig de maat van revelatie Waasland-Beveren. Het werd uiteindelijk 3-1.

Nog voor de tweede helft begon was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Roef stopte na een goed kwartier spelen een strafschop van Orlando Sa, maar niet veel later opende die Sa toch de score.

En plots ging het snel. Amper twee minuten later maakte Mpoku er 2-0 van en nog voor de pauze stond het zelfs 3-0 na een eigen doelpunt van Seck.

Een aangeslagen Waasland-Beveren probeerde na rust de bakens nog te verzetten, maar de ploeg van Philippe Clement had niet zijn dagje. Standard liet meer dan één keer na om er 4-0 van te maken en in de slotfase legde Thelin de eindstand op 3-1 vast.

Play-off 1

Standard springt in de stand over Waasland-Beveren naar de zevende plaats. De Rouches zetten hun ambities kracht bij en mogen weer luidop over play-off 1 spreken.

Poll: Haalt Standard play-off 1?