“Tot mijn eigen verbazing belde Vincent Mannaert”

“Tot mijn eigen verbazing belde Vincent Mannaert”
Zaterdag 28 oktober 2017 - 09:48   I  

Ivan Leko is sinds afgelopen zomer de nieuwe trainer van Club Brugge. De Kroaat volgde Michel Preud’homme op en doet het prima. Dat Leko altijd al droomde van het trainerschap bij blauw-zwart, is een publiek geheim.

Toch had Leko het naar eigen zeggen moeilijk om STVV te verlaten. “De moeilijkste beslissing in mijn carrière. Ik was het seizoen al aan het voorbereiden met STVV”, zegt de Kroaat in Het Belang van Limburg.

“Ik wist dat het een goed jaar kon worden en was volop bezig met de nieuwe ploeg. Vetokele moest blijven, Charisis en Kitsiou waren op komst… Maar ondanks die focus op STVV was het een publiek geheim dat, als Club Brugge op een dag zou bellen, ik altijd ja zou zeggen”, geeft Leko eerlijk toe.

Toch was hij verrast toen hij plots telefoon kreeg van Vincent Mannaert. “Tot mijn eigen verbazing belde Vincent Mannaert inderdaad. Ik heb Roland en Marieke vanaf dag één de Brugse interesse opgebiecht. Dat was héél moeilijk, maar ze wisten dat Club mijn droom was, mijn thuis. En toen kreeg ik plots die kans.”

 

Poll: Is Leko de juiste coach voor Club Brugge?

TAGS  I  Leko  I   Mannaert  I   Club Brugge  I   STVV

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024