Bestuur Belgische topclub afgemaakt:" Strijkijzers aan het bewind"

Bestuur Belgische topclub afgemaakt:
Maandag 16 oktober 2017 - 06:13   I   door Redactie

Racing Genk zal Albert Stuivenberg niet ontslaan. Dat terwijl er amper 11 op 30 werd gehaald en de fans helemaal niet tevreden zijn. Hugo Camps denkt er het zijne van.

"Nee, de groep is niet dood, maar Albert Stuivenberg is dat wel al een beetje", zegt Camps in Het Laatste Nieuws. "Ik heb trouwens nooit veel leven gezien in deze coach. Kan me nog steeds niet voorstellen dat hij bij daglicht in korte broek durft te lopen."

"Winst of verlies maakt niet uit, Stuivenberg blijft ademen achter het harnas van de academicus. Emotieloos, bijna. Je ziet het niet vaak langs de velden, zo'n trainer die in alle omstandigheden klaar is voor een audiëntie bij de koning. Hij hoeft niet eens met een kam door de haren te gaan. Maar is dat het type coach voor een club als Racing Genk? Waar nog kompels in de tribunezitten en diversiteit van spelers het handelsmerk is? Club van het volk, bij uitstek."

"Stuivenberg is niet gebouwd op een menigte. Bang voor bezwete handen allicht. En voor het drukken van de boezem van de kantinejuffrouw toen dat nog mocht van de zedenpolitie. Albert is quasi virtueel als verschijning. Patrick Janssens zou wel moeten weten wat het volk is, maar in de CEO is nog weinig verleden terug te vinden. Hij heeft de kameraden met de rode sjaal achter zich gelaten. De arena van Racing was ooit een douceurtje voor de mijnsluiting. Intussen is ook de Fordfabriek potdicht. De identiteit van KRC is sowieso emotie. En dan heb je toch een probleem met strijkijzers aan het bewind."

Poll: Kan het bestuur van Genk beter ook opstappen?

TAGS  I  RC Genk  I   Albert Stuivenberg  I   Hugo Camps

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024