Transferupdate: Megatransfer voor Club Brugge, Nieuwe doelman voor Anderlecht

Transferupdate: Megatransfer voor Club Brugge, Nieuwe doelman voor Anderlecht
Vrijdag 25 november 2016 - 12:42   I   door Redactie

Stilaan maar zeker breekt de transferperiode weer aan. Vanaf januari mogen clubs weer transfers realiseren. Wij zetten de opvallendste geruchten op een rij.

* Club Brugge toont belangstelling in Idriss Saadi, de spits van KV Kortrijk. Ook Anderlecht volgt hem. Daarnaast lonkt Club ook naar Carlos Strandberg, de Zweedse spits van CSKA Moskou.

* Matz Sels keert mogelijk terug naar de Jupiler Pro League. Zowel AA Gent als Anderlecht zijn op zoek naar een nieuwe doelman.

* Club Brugge verwacht dat José Izquierdo in de zomer zeker vertrekt. Mogelijk zelfs al in de winter. Dan moet er wel een megabod komen van meer dan 20 miljoen euro. Sowieso wordt de Colombiaan de duurste transfer ooit bij blauw-zwart.

* Jelle Van Damme onderhandelt met Standard over een terugkeer. De verdediger komt nu uit voor LA Galaxy, maar het seizoen in de Verenigde Staten is afgelopen.

* Vincent Kompany mag zich bij Manchester City aan een extra concurrent verwachten. In januari gaat City op zoek naar een nieuwe centrale verdediger.

* Paris Saint-Germain wil zich dan weer versterking met Kingsley Madu. De linksachter geldt als een groot talent, maar speelde wel nog maar slechts 4 minuten dit seizoen bij Zulte Waregem.

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Zulte Waregem  I   Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024