Vandenbempt doet erg pijnlijke vaststelling over Rode Duivels

Vandenbempt doet erg pijnlijke vaststelling over Rode Duivels
Maandag 04 september 2017 - 11:20   I  

De Rode Duivels plaatsten zich zondagavond na een zege in en tegen Griekenland voor het WK in Rusland van volgend jaar. Toch maakt commentator Peter Vandenbempt zich zorgen over de nationale ploeg

Toen Marc Wilmots bondscoach was, twijfelden veel spelers aan diens wedstrijdplan. "Als je de spelers mag geloven, is dat onder Martinez helemaal anders. Hij heeft wél een duidelijk plan. Maar het is niet de eerste keer dat ik naar een match van de Duivels kijk en zie dat Martinez niet ingrijpt", zegt Vandenbempt bij Sporza.

"In de eerste helft tegen Griekenland kwam België niet aan voetballen toe. Dan moet je toch iets proberen om het elftal aan de praat te krijgen. Toch bleef Martinez het ook in de tweede helft nog een kwartier aanzien."

"Of deze bondscoach op een eindronde bij een moeilijk moment het tij kan keren met een paar wissels? Dat weet ik op dit moment niet. Na Griekenland was hij heel positief. Dit was de match waar hij het meest trots op was, omdat de Duivels bewezen ook een slechte match te kunnen winnen."

Besluiten doet Vandenbempt met een pijnlijke vaststelling. "Maar we zoeken naar vooruitgang in het spel van de Belgen sinds het EK en we zien er geen."

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk?

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023