Neymar verrast iedereen: "Daarom kwam ik naar PSG"

Neymar verrast iedereen:
Vrijdag 04 augustus 2017 - 15:02   I   door Redactie

De transfer van Neymar naar PSG doet heel wat stof opwaaien. De Braziliaan blijft kalm en legt uit waarom hij voor de Franse topclub koos.

Velen dachten dat hij koos voor PSG om uit de schaduw van Messi te treden, maar dat ontkent hij krachtig op de persconferentie. "Ik wilde een nieuwe uitdaging, dus volgde ik mijn hart om naar deze ploeg te komen. Dat ik bij Barcelona geen ster was? Neen, dat heeft niet meegespeeld in mijn keuze om naar hier te komen. Ik wilde niet dé ster zijn in Barcelona, want ik voelde me er goed. Daar zoek ik niet naar, ik wil gewoon nieuwe uitdagingen."

Ook geld speelde volgens hem geen rol. "Dit jaar lagen alle kaarten goed om naar PSG te komen, ook al wilden ze me vorig jaar al. Het is jammer dat de mensen denken dat deze transfer enkel om het geld ging."

De superster sloot het persmoment af met enkele lovende woorden voor Messi. "Ik keek altijd op naar Lionel Messi en ben dan ook tevreden dat ik al die jaren met mijn idolen kon spelen bij Barcelona. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

 

Poll: Geloof jij Neymar?

TAGS  I  neymar  I   psg

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024