Odoi: "Bij die club speel ik het komende seizoen"

Odoi:
Woensdag 02 augustus 2017 - 07:41   I   door Fabian Morren

Denis Odoi heeft in Sport/Voetbalmagazine gereageerd op de interesse van AA Gent. De Buffalo's zijn erg geïnteresseerd in de verdediger van Fulham.

"Ik heb een keer eerder in mijn carrière voor een trainer gekozen’, legt Odoi uit in Sport/Voetbalmagazine. "Bij Lokeren met Peter Maes draaide dat heel goed uit. Ik had eenzelfde gevoel met Hein Vanhaezebrouck."

"Er was een akkoord, ook tussen de clubs, maar dan ging plots de zoon van de voorzitter (Tony Khan, red.) er zich mee moeien. Hij verdriedubbelde de vraagprijs. Hij oordeelde dat hij geen waardige vervanger kon vinden voor de eerder afgesproken som."

"Voor Gent lag de nieuwe vraagprijs (rond 3 miljoen euro, red.) te hoog. Bovendien konden zij niet te lang wachten omdat ze hun kern vroeg rond wilden hebben. Ik denk dat die piste nu van de baan is."

"Maar de tijd dat ik het kot dan op stelten zet, is voorbij. Daarvoor ben ik te oud geworden. Het is ook niet dat mijn vrouw en ik (in juni stapte Odoi in het huwelijksbootje met Katleen Thijs, red.) hier ongelukkig zijn: Fulham is een mooie club, de Championship trekt volle stadions en er zijn slechtere plekken om te wonen dan Londen."

Poll: Waar zou jij Odoi het liefst zien spelen?

TAGS  I  odoi  I   fulham  I   gent

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022