Wint hij de Gouden Schoen? "Zulke spelers vind je normaal in België niet"

Wint hij de Gouden Schoen?
Woensdag 16 november 2016 - 08:28   I   door Redactie

Wie wint straks de Gouden Schoen? Men denkt dat het een speler van Club Brugge zal worden. Al denkt ook niet iedereen daar zo over.

Dimitri De Condé, technisch directeur van RC Genk, is zeer te spreken over Alejandro Pozuelo en hoopt dat de middenvelder de Gouden Schoen krijgt. "Op de laatste dag van de transferperiode drukte ik intern zijn transfer door. Daar ben ik supertrots op. Maar puur als voetballiefhebber ben nu ik vooral blij voor die jongen zelf. Wij hebben hem veel gegeven: de mogelijkheid om zich weer te ontwikkelen. Hij geeft ook veel terug", aldus De Condé in S/VM.

"Hij past zich hier perfect aan. Zijn loopvermogen is enorm. Pozo maalt hier de meeste kilometers van iedereen. Dat valt niet op, omdat hij niet overal loopt te tackelen, maar Pozo is in balbezit en balverlies héél aanwezig. Hij stuwde ons vorig seizoen naar play-off 1 en zelfs in Europese topmatchen tilt hij ons naar een hoger niveau. Zulke spelers vind je normaal niet in België. Pozuelo verdient de Gouden Schoen."

TAGS  I  RC Genk  I   Alejandro Pozuelo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024