Ambitieus Verbroedering Geel heeft huizenhoog probleem

Ambitieus Verbroedering Geel heeft huizenhoog probleem
Maandag 05 februari 2024 - 15:00   I   door Redactie

Verbroedering Geel kan de verwachtingen dit seizoen niet helemaal inlossen. Afgelopen zaterdag bleef de Kempense club ook steken op een scoreloos gelijkspel tegen Beerschot B.

Geel moet dit seizoen alle zeilen bijzetten om nog kans te maken op een eindrondeticket. Het is lang niet zeker of dat nog zal lukken. Afgelopen zaterdag werd ook weer een manco blootgelegd: Geel heeft veel moeite om te scoren.

De topschutter bij de Zotten heeft amper vijf goals gescoord, wat te weinig is voor een club met ambitie. Geel heeft komend seizoen nood aan veel meer scorend vermogen. Met Toon Opdekamp werd al een middenvelder gehaald, die vaak goed is tussen de vijf en tien doelpunten per seizoen.

Het lijdt geen twijfel dat Geel voorin ook nog versterking zal halen. Daarbij doen opvallende geruchten de ronde en worden ronkende namen genoemd. Er is echter momenteel geen officieel nieuws daaromtrent en navraag leert ons dat we daar ook niet meteen nieuws over zullen vernemen.

Zoals we al een tijdje geleden al aankondigden, is amateurclub Verbroedering Geel in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Voortaan doen wij het zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden.

Poll: Heeft Geel een nieuwe spits nodig?

TAGS  I  Verbroedering Geel

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024