Het is zover: 'Voor déze transfersom vertrekt Antonio Nusa bij Club Brugge'

Het is zover: 'Voor déze transfersom vertrekt Antonio Nusa bij Club Brugge'
Maandag 20 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft financieel sterke resultaten geboekt met recordinkomsten van 176 miljoen euro, mede dankzij succesvolle uitgaande transfers. De club heeft een reputatie opgebouwd in het aantrekken en doorverkopen van spelers met flinke winst, zoals Krépin Diatta, Odilon Kossonou, Wesley Moraes en recentelijk Abakar Sylla. Jeugdproduct Charles De Ketelaere leverde ook een aanzienlijke bijdrage aan de clubinkomsten.

Antonio Nusa, het 18-jarige Noorse talent van Club Brugge, heeft zowel bij de club als in het nationale team indruk gemaakt. Deze prestaties hebben de aandacht getrokken van Engelse clubs, met Chelsea FC en Fulham FC als eerdere geïnteresseerden. Recentelijk is Tottenham Hotspur ook toegevoegd aan de lijst van gegadigden.

Club Brugge hanteert een hoge vraagprijs voor Nusa, met een geschatte transfersom van 30 miljoen pond (ongeveer 34 miljoen euro). Dat meldt TeamTalk. Dit bedrag zou Nusa de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van de Jupiler Pro League maken. Met deze strategie blijft Club Brugge zich richten op het ontwikkelen van talenten en het realiseren van financieel gewin door lucratieve transfers.

Poll: Vind jij 34 miljoen euro voldoende voor Nusa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024