'Club Brugge bezwijkt voor de druk en haalt uit op transfermarkt'

'Club Brugge bezwijkt voor de druk en haalt uit op transfermarkt'
Vrijdag 10 november 2023 - 12:00   I   door Redactie

De resultaten van Club Brugge zijn over het hele seizoen bekeken tot dusver nog niet wat ze moeten zijn. Blauw-zwart gaat in januari dan ook ingrijpen. Vooral over de defensie wordt flink geklaagd bij de supporters.

Brandon Mechele en Jorne Spileers, beide opgeleid bij Club Brugge, zijn specifiek het mikpunt van kritiek vanwege hun niet overtuigende optredens. De zoektocht naar stabiliteit heeft coach Deila gedwongen om intern naar oplossingen te zoeken. Voor de aanstaande wedstrijd tegen Lugano was Spileers niet opgenomen in de selectie, wat de beperkte defensieve opties van de club benadrukt.

Ondanks de gemiste kans om in de zomer een topverdediger aan te trekken, lijkt de clubleiding vastbesloten om deze fout in de komende transferperiode van januari recht te zetten. Volgens bronnen bij Het Nieuwsblad is de scoutingafdeling van Club Brugge al druk bezig met het zoeken naar een passende defensieve versterking.

Terwijl de fans wachten op een potentiële nieuwe aanwinst, zal Deila moeten voortbouwen met de beschikbare spelers, in de hoop dat Club Brugge zijn vorm snel herpakt en weer aansluiting vindt bij de top van het Belgische voetbal.

Poll: Heeft Club nood aan versterking achterin?

TAGS  I  Club Brugge  I  Jorne Spileers

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024