'Belangrijk nieuws over ontslag Deila bij Club Brugge'

'Belangrijk nieuws over ontslag Deila bij Club Brugge'
Maandag 06 november 2023 - 21:00   I   door Redactie

De positie van Club Brugge-coach Ronny Deila hangt aan een zijden draadje na een reeks teleurstellende resultaten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De weken van de waarheid zijn op komst.

Met slechts elf wedstrijden te gaan tot de winterstop, staat Deila onder intense druk om zijn team naar groepswinst in de Europa League te leiden, succes in de beker te behalen tegen Zulte Waregem, en cruciale punten in de competitie te verzamelen. De ploeg, met een geschatte waarde van 150 miljoen euro, wordt geconfronteerd met aanzienlijke verwachtingen en heeft geen ruimte voor fouten. Vooral in de thuismatchen tegen Cercle, Standard, AA Gent en Union, en uitwedstrijden tegen degradatiekandidaten OH Leuven, KV Mechelen en RWDM kan geen puntenverlies veroorloofd worden.

Het gebrek aan tactisch inzicht wordt steeds meer een punt van kritiek, zowel voor Deila als voor de spelers, die meer verdienen dan die van concurrerende clubs maar blijven onderpresteren. De druk van de supporters en het bestuur neemt toe, waarbij elke match tot Nieuwjaar als cruciaal wordt beschouwd voor het behoud van de positie van Deila en voor de ambities van Club voor een nieuwe landstitel.

Poll: Moet Deila ontslagen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024