'Ronny Deila buigt niet, sensatie dreigt Club Brugge te verlaten'

'Ronny Deila buigt niet, sensatie dreigt Club Brugge te verlaten'
Zaterdag 04 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Shion Homma, de Japanse middenvelder van Club Brugge, staat op de vooravond van de match tegen Union Saint-Gilloise opnieuw in de spotlight. Zijn vorige prestatie op het Dudenpark, waar hij met een doelpunt en assist de hoop van Union op de landstitel deed vervagen, blijft memorabel.

De 23-jarige speler leek op weg naar een glansrijke toekomst bij Blauw-Zwart, vooral na het ontvangen van speeltijd tijdens de voorbereiding onder coach Ronny Deila. Desondanks is de huidige situatie van Homma bij de A-ploeg niet veranderd, met slechts vier optredens tot nu toe en beperkte kansen tegen teams als KA Akureyri en Bodø/Glimt.

Zijn tijd lijkt vooral beperkt tot optredens bij Club NXT, waardoor de eens zo gevierde 'beul van Union' dreigt weg te deemsteren in de schaduw, zoals Le Soir opmerkt. Er bestaat een risico dat Homma, die bekend staat om zijn populariteit en positieve houding, een one-hit-wonder dreigt te worden als hij niet snel een vastere voet aan de grond krijgt in het eerste elftal van Club Brugge.

Poll: Moet Homma meer kansen krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Shion Homma

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024