Hans Vanaken duidt meteen na winning goal probleem aan: “Moet écht beter”

Hans Vanaken duidt meteen na winning goal probleem aan: “Moet écht beter”
Zondag 29 oktober 2023 - 15:45   I   door Redactie

Club Brugge nam zondagmiddag de scalp van Antwerp. Hans Vanaken bracht in de 89ste minuut de verlossing door de 2-1 eindstand op het bord te zetten.

Na de match was de kapitein meteen bij Aster Nzeyimana voor een interview: “Dit was heel belangrijk voor ons, erg nodig. De manier waarop kan beter, zowel donderdag als vandaag, maar dat is momenteel niet belangrijk.”

“We moeten wedstrijden winnen, punten pakken en van daaruit kan het vertrouwen dan weer groeien”, aldus Vanaken voor de camera van DAZN. “Het is altijd leuk om te scoren, maar het belangrijkste is om te winnen!”

“Als je niet wint, dan blijf je ook met een doelpunt met een zuur gevoel achter. Ik hoop dat we de komende weken hierop verder kunnen gaan. We staan nog niet waar we moeten staan, er is nog veel werk”, gaat hij verder.

Kwaliteit

“Het is ook niet dat alles nu plots perfect is. Dit is een goede basis, maar nu moet de kwaliteit van het spel nog omhoog”, sluit hij af. “Vooral in de twee 'zestienmeters' - zowel verdedigend als aanvallend - kan het zeker nog beter!”

Poll: Is Hans Vanaken dé Club-speler van het afgelopen decennium?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024