‘Marc Overmars dreigt voor ineenstorting van Antwerp FC te zorgen’

‘Marc Overmars dreigt voor ineenstorting van Antwerp FC te zorgen’
Donderdag 19 oktober 2023 - 18:00   I   door Redactie

Ajax ligt momenteel in grote puin. De Amsterdammers zijn helemaal de weg kwijt na het vertrek van Marc Overmars. Die moest destijds vertrekken voor de hele dickpick-affaire.

Overmars levert nu uitstekend werk bij Antwerp FC. Hij zorgde er mee voor dat de Great Old de dubbel pakte en nu actief is in de Champions League. Het Laatste Nieuws pakt echter wel uit met een ernstige waarschuwing voor de club.

"Marc Overmars was tegelijk de zegen en de vloek van Ajax. Hij was dermate goed en succesvol, dat de club er niet eens aan dácht om voldoende koppen met voetbalverstand in de organisatie achter de hand te houden, voor het geval dat", schrijft de krant.

"'Dickpicgate' is daarbij het laatste waar een mens aan denkt, maar evengoed kon Overmars op een dag naar pakweg FC Barcelona trekken", aldus HLN. Waarop de krant zich afvraagt of Antwerp wel klaar is voor een vertrek van Overmars. Of blijft ook de Great Old dan plots achter in puin. "Is Antwerp wat dat betreft wél voorbereid op een plots vertrek van Marc Overmars?", luidt het.

Poll: Denk jij dat Antwerp een groot probleem heeft als Overmars vertrekt?

TAGS  I  Antwerp FC  I  Marc Overmars

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024