Paul Gheysens heeft geweldig nieuws te melden aan Club Brugge

Paul Gheysens heeft geweldig nieuws te melden aan Club Brugge
Zaterdag 14 oktober 2023 - 09:30   I   door Redactie

Paul Gheysens werd verweten dat hij dwarsligger zou zijn geweest voor het nieuwe stadion van Club Brugge aan de Blankenbergse Steenweg. De voorzitter van Antwerp ontkent dat in Het Nieuwsblad echter met klem.

"Ik heb nooit de intentie gehad om te blokkeren, vraag dat maar burgemeester De Fauw (De Fauw bevestigde dat al eerder, red.). Maar op deze zone van 150 hectare landbouwgrond staat er aan de weg maar één villa met loodsen op 5 hectare. Ze plaatsen alleen deze in een groene zone en maken van alle landbouwgronden errond kmo-zone en recreatie. Het lijkt me ook vandaag nog de ideale locatie voor een stadion. De Blauwe Toren", aldus Gheysens. 

"Nu krijg je op Jan Breydel een stadion vanwaar je in de keuken van de buren kunt kijken. Ik twijfel er niet aan dat het een mooi stadion zal zijn, maar de ligging is niet ideaal. Het maakt me eigenlijk niet uit, het zal daar wel in orde komen. Daar ben ik nagenoeg zeker van."

Gheysens moedigt het nieuwe stadion van Club zelfs aan. Hij ziet er voordelen in voor de andere clubs. "Zoals gezegd: sommige projecten vergen vijf jaar, andere zeven jaar en nog andere vijftien jaar. Van mij mag het er komen. Het zou goed zijn voor het voetbal als het er komt en het kan ook een hefboom zijn voor andere stadions", stelt Gheysens.

Poll: Zal het nieuwe stadion van Club er komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024