'Barcelona-coach Xavi wil Antwerp beroven van sterkhouder'

'Barcelona-coach Xavi wil Antwerp beroven van sterkhouder'
Donderdag 14 september 2023 - 20:30   I   door Redactie

Toptalent Arthur Vermeeren, slechts 18 jaar oud, staat al geruime tijd in het vizier van FC Barcelona. De interesse begon vorig seizoen en bereikte een hoogtepunt toen Barcelona op 7 januari voor het eerst een scout stuurde om Vermeeren te volgen tijdens zijn optreden voor Antwerp tegen AA Gent

Deze wedstrijd trok ook de aandacht van scouts van Borussia Dortmund, Monaco en West Ham, die allemaal geïnteresseerd waren in het jonge talent.

Volgens rapporten in de Catalaanse sportkrant El Mundo Deportivo zijn de beoordelingen van Vermeeren buitengewoon positief. Hij wordt zelfs vergeleken met de legendarische Andrés Iniesta. Naast Barcelona houden ook clubs als Manchester United, Liverpool, Brighton, Ajax en Leipzig zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten.

Barça-coach Xavi zal Vermeeren specifiek in de gaten houden tijdens de komende Champions League-wedstrijd, omdat hij hem als de ideale vervanger ziet voor Oriol Romeu indien nodig. De toekomst lijkt rooskleurig te zijn voor deze opkomende Belgische ster in het internationale voetbal.

TAGS  I  Barcelona  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024