Genk is kwaad na vervolging De Condé en wijst naar Vertonghen

Genk is kwaad na vervolging De Condé en wijst naar Vertonghen
Dinsdag 12 september 2023 - 10:45   I   door Redactie

Racing Genk kwam met een officiële reactie nadat het nieuws bekend raakte dat Head of Football Dimitri De Condé voor het Bondsparket moet verschijnen. Dat Jan Vertonghen niet moet verschijnen, roept bij Genk vragen op.

"De club wil via deze weg een duidelijk signaal geven dat wij volledig achter onze Head of Football staan", klinkt het. En ook: "Wij betwisten de kwaliteiten van scheidsrechter Bram Van Driessche niet. We zijn wel van mening dat hij een ondermaatse prestatie leverde tijdens de wedstrijd tussen KRC Genk en Sporting Anderlecht. De scheidsrechter had die wedstrijd niet onder controle, wat de uiteindelijke aanleiding was voor wat er zich nadien heeft afgespeeld."

Jan Vertonghen wordt niet vervolgd. De verdediger van Anderlecht wordt niet bij naam genoemd, maar Genk is er wel duidelijk over. "Verder stelt de club zich vragen bij het feit dat enkel de Condé zich moet verantwoorden voor wat er zich na de wedstrijd heeft afgespeeld, hoewel er ook andere personen bij het incident betrokken waren", klinkt het.

Poll: Heeft Genk gelijk?

TAGS  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024