Geweldig nieuws voor Club Brugge: "Transfer is nu helemaal niet aan de orde"

Geweldig nieuws voor Club Brugge:
Dinsdag 22 augustus 2023 - 08:00   I   door Redactie

Het is de grote vrees van elke Belgische topclub: dat de beste spelers op het einde van de zomermercato nog worden weggeplukt. Ook bij Club Brugge.

En hoe meer een speler zich in de kijker speelt, hoe groter die kans wordt natuurlijk. En met zijn geweldige prestatie van afgelopen zondag tegen OHL heeft Antonio Nusa nog eens extra de aandacht van Europese topclubs getrokken.

Maar in Het Nieuwsblad stelt zijn manager Atta Eneke blauw-zwart gerust: "We werken niet aan een transfer", benadrukt hij. "Het belangrijkste voor Antonio is dat hij dit seizoen veel minuten maakt en zich zo kan blijven ontwikkelen.

"Dat kan het best bij Club Brugge, waar Antonio zeer gelukkig is." Muziek in de oren van voorzitter Bart Verhaeghe en co. Al wil dat niet zeggen dat de interesse er niet is. Integendeel. “Antonio wordt gevolgd door clubs uit de grootste competities."

Nog minstens één jaar

"Ik krijg voortdurend telefoontjes om inlichtingen in te winnen, maar we steken er zelfs geen energie in." Besluiten doet de manager met: "Antonio wil nog minstens één jaar blijven. Dat hebben we ook aangegeven.”

Poll: Denk je dat Nusa nog langer dan één seizoen zal blijven?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024