Mats Rits heeft het in eerste interview bij Anderlecht al meteen over blauw-zwart

Mats Rits heeft het in eerste interview bij Anderlecht al meteen over blauw-zwart
Woensdag 16 augustus 2023 - 14:00   I   door Redactie

Mats Rits is een ‘Sportingboy’. Hij maakte de overstap van Club Brugge en tekent een contract voor drie seizoenen plus één jaar optie.

Bij Mauves TV liet hij voor het eerst sinds de transfer van zich horen: “Ik ben enthousiast over het idee dat ik iets kan toevoegen aan deze groep, vooral mijn ervaring.” Hij heeft het ook meteen over zijn ex-ploeg.

“De overstap van Club Brugge naar Anderlecht is nooit gemakkelijk… ”, onthult hij. “Maar de timing was perfect en het was de juiste keuze voor mij! Anderlecht wilde me echt en geloofde in mij.”

“De club heeft me zijn toekomstvisie uitgelegd en ik deel hun waarden. We willen zo snel mogelijk terug naar de top en ik ga proberen de club te helpen dat doel te bereiken”, aldus de middenvelder die met rugnummer 23 zal spelen.

Druk zetten

Om af te sluiten heeft hij het nog kort over de manier waarop Anderlecht speelt: “Ze hebben graag de bal en spelen goed. Ze willen druk zetten op de tegenstander en naar voren spelen. Ik kan bijdragen aan dit team op het gebied van balbezit en balverlies.” Remco Evenepoel heeft alvast vertrouwen in de nieuwe Anderlecht-middenvelder.

Poll: Zal Rits ervoor zorgen dat RSCA een plaatsje hoger eindigt in het klassement?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024